Bruk Tromskortet og Troms Mobillett på alle ferger, busser og hurtigbåter i Troms fra 22. mars 2017.

Endringer 22. mars

Fra 22. mars blir de siste to fergesambandene i Troms også inkludert i fylkets felles billettsystemer. Lyngen- og Ullsfjordsambandene bytter ut sitt billettsystem. I stedet kommer Tromskortet og Troms Mobillett også på disse fergene.

Nå kan du betale alle kollektivbilletter i Troms fylke med enten Tromskortet eller Troms Mobillett. Våre betalingsløsninger gir de beste prisene for deg som reiser kollektivt.

Utgående fergekort fra Bjørklids Ferjerederi AS kan benyttes til og med tirsdag 21. mars. Trenger du refusjon på de gamle fergekortene, ta kontakt med mannskapet om bord eller rederiet på tlf. 777 11400 eller www.bjorklid.no/kontakt.

A

Betal med Tromskortet

Privatperson

Konduktøren ombord på ferga eller billettkontoret i salongen selger Tromskort. Nye Tromskort koster kr. 50,- og du kan fylle på reisepenger og kjøpe periodebilletter.

Foruten om bord på ferga, får du kjøpt Tromskortet på Troms fylkestrafikks kundesentere i Tromsø, Finnsnes og i Harstad, hos våre kommisjonærer, på hurtigbåtene og på busser som kjører på oppdrag for oss (unntatt bybussene i Tromsø).

Bedrift

Vi anbefaler at hvert kjøretøy i bedriften har et eget Tromskort. Da kan bedriften enkelt holde oversikten over bruk, saldo og status.

Hvis du og din bedrift trenger flere Tromskort, benytt bestillingsskjema på tromskortet.no for å bestille nødvendig antall kort.

Storbrukere på ferga kan dessuten tegne egen bedriftsavtale med etterskuddsvis fakturering. Det må stilles bankgaranti for tildelt kredittramme. Garantikrav gjelder ikke offentlige kunder.

Regn med 3-5 dagers produk­sjonstid på kort som bestilles på våre hjemmesider + postgang. Vær tidlig ute!

Slik fyller du på Tromskortet

  • Bruk vår nettbutikk og fyll på ønsket beløp. Minste påfyllingsbeløp er kr. 1,-.

  • Fyll på om bord på ferga. Minste påfyllingsbeløp er kr. 2.000,-.

  • Fyll på ombord på bussen, våre kommisjonær eller på ett kundesenter. Minste påfyllingsbeløp er kr. 400,-.

B

Betal med Troms Mobillett

Troms Mobillett finnes til Android og iPhone smartmobiler.

Søk etter Troms Mobillett i din mobilbutikk. Last ned mobilappen og følg instruksjonene. Det er tre betalingsmåter:

  • Du kan belaste et kredittkort (Visa/Mastercard),
  • Du kan fylle på reisepenger (mobilkonto)
  • Du kan belaste telefonregningen din
Obs: Vær oppmerksom på at enkelte mobilabonnementer ikke tillater kjøp via telefonregningen. Noen mobiloperatører har også en relativt lav sum som maksimumsbeløp for kjøp.

C

Hvordan sjekke din saldo?

Før reisen er det greit å sjekke at man har nok reisepenger. Med Troms Mobillett har du full kontroll på din Mobilkonto under “Innstillinger”.

For Tromskortet lager du deg enkelt en egen profil på vår hjemmeside. Legg inn dine kortnumre på “Mine reisekort”. Saldo kommer automatisk opp når du trykker “Fyll på”.

Har du spørsmål, eller ønsker å snakke med oss bruk vårt kontaktskjema som du finner på Facebook og tromskortet.no eller ring oss på 777 88 777.